-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

måndag 16 april 2012

Jönköping idag

Vet inte hur många gånger jag har sagt att nu, NU, ska jag ta tag i bloggandet och verkligen försöka skriva minst några inlägg i veckan, och sen har man inte hunnit med det iaf...så nu är nya målet ett inlägg i veckan :)

Idag bär det av till Jönköping för en heldag vux12 med ett par kollegor, ska snart cykla ut till 26:an o vänta på att bli uppplockad.

På mig har jag Janet ladies dress, under den regina ladies tank top grey stripes och Lena leggins grey stripes, allt från blingos vårkollektion den här våren! Både janet och de grårandiga linnet har sålt som smör den här säsongen, klänningen finns nu bara kvar i xs och linnet i nån enstaka storlek tror jag.

Nu i mitten av april är det lite glesare med blingovisningar för min del, men istället har jag tryckt in en sisådär 5 st de sista dagarna i april ;)
Hade dock en i Götene i söndags med härliga tjejer, och fick visa upp och berätta om våra härliga kläder som tillverkas i en gots-certifierad, schysst process, för gäster om aldrig hört talas om oss, det var kul!

Beställde hem lite kläder till lillen i helgen oxå han växer ju trre cm varje natt känns det som - iaf över magen :p

Nu bär det iväg för jobb iaf, och i em dras vinnarna i tävlingen vi hade på hälsomässan i helgen! Då blir det lite bilder oxå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar