-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

måndag 15 oktober 2012

Äntligen en fungerande dator!

Sådärja - nu har vi en stationär dator som funkar, därför genast mkt lättare att hålla liv i bloggen!

Just nu är jag mitt i blingosäsongen med allt vad det innebär och det är som vanligt väldigt roligt at vara ute på visningar :) I slutet av månaden blir det dessutom stort homeparty här hos mig med massa andra säljare, ska bli så kul!

Häromdan damp det även ner reklam i brevlådan för ett nytt klädmärke, guts, som kommer släppa sin första kollektion till våren. Kommer oxå säljas via homepartyn - blir spännande att se vad de har att erbjuda - men kläderna ser lovande ut tycker jag - eller vad tycker ni?

Vi söker nu homeparty-säljare!

Apropå ingenting alls så har jag just upptäckt hur många fantastiska appar det finns till iphon, ipadm android mm - som just vänder sig till barn och många är otroligt pedagogiska. Så som lärare och mamma kommer jag nog skriva en hel del om sådana här också inom en snar framtid - håll utkik!

Idag har förresten lillen varit på minisim - så skönt nu när han är torr och man inte är så begränsad i valet av badbyxor. Envis som vanligt, ville antingen göra själv eller klänga på mamma. Men nästa vecka ska ett par balansringar till armarna inhandlas, det passade honom perfekt med ett sådant hjälpmedel! Återkommer med bild när jag har en :p

Som vanligt avslutades badet med att "bubbla" och åka i stooora kanan till Neos stora förtjusning - han sov gott i bilen hem sen trots att han både sovit middaf på dagis och en stund i bilen dit, och nu nannar han gott i sängen. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar