-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

söndag 4 augusti 2013

Prinsar, prinsessor och tuffa killar och tjejer!
Nu har Tindra tröttnat på sin prinsess-säng och vill ha en vanlig säng som stora tjejer har :) Så hon och Neo får helt enkelt byta rum då den åpga snedtaket inte går in i Neos rum o jag vägrar sälja den o Neo vill ju sååå gärna ha den...alltså får prinsess-rummet bli ett prinsrum istället, det rosa på sängen ska målas om till blått eller ev grönt som han önskat och sänghimmeln bytas ut till en blå. Eller så blir det en riddarborg. Vi får se :) De har iaf fått ett snyggt litet minikök på övervåningen nu (ikeas duktig fast med det träfärgade svartmålat), kommer bli grymt snyggt till den vita panelen som snickarna kommer och sätter upp i veckan!Tack o lov är det numera vita väggar i båda rummen i nya huset!

Är du oxå sugen på att förändra barnens rum? Kanske drömmer sonen om ett helt blixten mc queen-rum , dottern om ett rosa disney-rum eller du själv om ett nytt rum till ev. kommande bebis?

Just nu får mina läsare 10% rabatt på hela sortimentet hos http://barnrummet.se genom att ange koden sommar10. Passa på!

Även kläder, leksaker med mera! Fri frakt vid köp över 1000 kr och leverans redannästa dag om man beställer före kl 15.30 :)


Barnrum

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar