-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

söndag 6 mars 2011

klädbytardagar i mängder!

Det här med klädbytardagar/barnloppisar eller vad man nu väljer att kalla det verkar fullkomligt ha exploderat - bra för oss shoppingtokiga förstås! Känns som det har varit ngt varje helg det sista. Idag var vi i Skövde o både sålde o fyndade. Hittade en hel del märkeskläder, vilket alltid är lika kul! Blev både molo, pop och katvig. Extra kul att hitta pojkkläder i 134/140 i bra skick.För en gångs skull fick storebror mest kläder! Stor lokal var det oxå så ingen trängsel direkt. Ska bli spännande o se hur mkt man sålde för.

Nästa vecka bär det av till ullared och gällstad - tyvärr är både lundmyr o molo slut på gekås men det finns säker en massa annat skoj :)

Har även bokat ett bord på jätteloppisen i götene 13/5 då 25 av borden är vigda åt försäljning av barnkläder/barnprylar. Kom dit o fynda! 9-13, Folkets Park.

26/3 är det tvillingklubbens loppis i mariestad och en till som jag har glömt vilken det var samt klädbytardag i götene, oxå folkets park. 2/4 är det den stora klädbytardagen i töreboda.

Dödstrött efter dagens eskapader, t.om min 4-åring kollade på mig kl 18 och sa -" Varför ser du trött ut??"

Nä, nu blir det solsidan o sen däckar jag nog...

Kram på er! Och förresten - glöm inte att boka din blingo-visning NU! Riktigt, riktigt bra erbjudanden både för kunder och värdinnor! Hör av dig om du vill veta mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar