-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

torsdag 19 maj 2011

Loppisfynd!Har gjort massor av riktigt bra loppisfynd den senaste veckan! Barnloppisen i Götene resulterade i ett par hundralappar till mig och ett och annat fynd, bland annat en härligt retro, grön dockvagn, ett par meandiplagg, kläder fån vintage collection till Tindra o lite andra märkesplagg. Ett par dagar senare upptäckte jag att Myrorna öppnat en stooor affär på Commerce i Sövde (källarplan, mittemot frisören) - gissa om min dag var gjord! ;) Fast det stör mig lite att sedan någon på Myrorna kom på att man kan ta mer betalt för märkeskläderna så sätter de höga priser på ALLA märkeskläder, oavsett skick...så några superfynd gick inte att göra där, men jag gjorde en god gärning o sa till att de skulle plocka bort babyskyddet som var tok för gammalt för att användas...och de lyssnade faktiskt :) Ett par fotbollsskor blev det till tösen oxå.

Sen en annan dag fick jag för mig att åka till gengåvan i skövde (bad idea...gjorde av med alldeles för mycket pengar!)
Där fyndades bland annat badbrallorna från Polarn ovan, en dito baddräkt, popskjorta, popbyxor baby, en barnstol att ha hos farmor o farfar, äkta walt disneyfigurer och en helt underbar sittdyna i blå manchester (15 kr!!)....så nu fattas bara den mörkblå retro 70-talsvagnen som jag inte har än....söker med ljus o lykta efter en emmaljunga sittvagn från 70-talet i mörkblå manchester eller galon, helst med röd insida... Har du en stående? Hör av dig!!

Nu ska här badas lilleman medan storasyskonen spelar pippi-spelet (nåja astrid lindgrenspel men det är pippi på framsidan s det kallar det för pippi-spelet. Hur bra som helst, sedan alexis lärde sig läsa kan de spela det själva. Tar typ 20-30 minuter, så även bra som fredagsmys-spel!

På lördag är det visst loppis i herrljunga, kanske blir en utflykt dit med barnen medan far i huset jobbar. Det verkar ju finnas många fina fynd ute i loppis-svängen just nu så man kanske ska passa på. Barnen brukar vara nöjda om de får handla för sn veckopeng...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar