-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

fredag 13 maj 2011

Seg!Neo i underbara Olga baby body från Blingo

Känner mig allmänt seg, grinig o irriterad. Inte alls som man "ska" vara på våren....men nu börjar det hända lite med huset iaf men jag är så vansinnigt trött på att måla...men fint blir det ju förstås. NÄSTAN klar med projekt skolbänk och projekt säng (iaf med två tredjedelar av sängen.. och två ynka lager under bordsskivan på skolbänken - ni får se resultatet sen!

För övrigt funderar jag fram o tillbaka på om jag ska vara kvar som Blingo-säljare...det tar ju ngn säsong att skapa en kundkrets så så sett kan det väl vara bra att vara kvar en säsong till...men å andra sidan ska jag jobba heltid, ta hand om tre barn o göra klart huset oxå... O sen är jag väl inte överförtjust i "säljardealen" heller, ävenom kläderna är helt underbara och jag älskar att allt är ekologiskt!

Så vi får se om jag blir kvar...Vill du ha kvar mig som säljare i höst så skynda sig att boka en visning i höst innan alla andra gör det - säljstart 26 augusti, var först med höstkläderna!

Fr.om 27/5 är det rea på vårens kollektion så en reavisning nu i vår knske kunde vara ngt för er som funderat tidigare men inte kommit till skott?

Dags att slå sig ner i soffan en stund innan Neo kommer på att det inte var natt än när han somnade...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar