-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

torsdag 30 juni 2011

En barnvagn ut - två in :)

Sålde min underbara casualplay idag eftersom jag eg. vill ha en man kan vända sittdelen på som på de nya, och sonen dessutom snart hade vuxit ur babyskyddet till den. Men smidigare vagn som dessutom får plats i bagaget på en Toyota Aygo får man leta efter!

Nu kommer det snart en peg perego pliko p3 från tyskland hoppas jag, och en emmaljunga 72 från stockholm - en sån som min man o hans syskon färdades i. Inga revor eller nåt o både footsack och skötväska finns till! Ska bli kul att matcha med retro åkpåsen (visserligen brio), i mörkblått som jag fyndade på töreshovs loppis i töreboda, i höst/vinter!

Ska bli spännande att se vad jag tycker om peg peregon som jag fått för mig att jag kommer att gilla även om jag föredrar vagnar som går att öra med en hand... (lättast så när man har två till att hålla reda på o ibland en häst i näven)

Nu ska här SOOOVAS!

Ni missar väl förresten inte Julas loppis i Ullervad på söndag? Brukar finnas en hel del barnprylar o leksaker o framför allt mängder av CYKLAR i alla möjliga storlekar! Men skynda dig till cyklarna om du vill ha en, det blir nästan alltid auktion på dem direkt så håll koll på den du vill ha! (och var där i tid!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar