-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

fredag 19 augusti 2011

Murrigt, kvinnligt och klassiskt...

...verkar vara höstens barntrender, åtminstone om man får tro H&M...var inne en sväng idag på H&M i Göteborg o funderade påom jag gått fel o hamnat i Frankrike? För sådär ser barnen ut på lekplatserna på Rivieran och i Paris tycker jag (där det förstås aldrig finns en sandlåda där de skulle - ve o fasa! - kunna smutsa ner sig...

Men visst är det gulligt, om än lite för murrigt och damigt för min smak...vänder då hellre blicken åt andra håll o kikar runt bland kläderna som säljs via homeparties, tex me&I och Blingo, där bland annat zebra-trenden verkar vara stark. Var inte så förtjust först men insett charmen när jag matchat ihop det med andra plagg.

Verkar även som onepiecen fått ett uppsving blandbarn i lågstadieåldern...verkar jätteskno tror min son skulle älska en såm, men far i huset vägrar bestämt gå med på att äldste sonen ens ska få ha en sån i sin garderob att mysa i på fredagskvällen... karlar!

Nåja, ska iaf gå o umgås med min, *skratt*. Minisemester i Göteborg för attsem Alexis' breakdanceuppvisning och besöka nickelodeondagen imorgon!

Kram!!

1 kommentar:

  1. Såg att Lindex hade onepiece och Jonathan ville ha en. Hoppas de finns kvar nästa månad också:) SKulle själv vilja en sådan som i chipsreklamen i brun velour:) Tänk att mysa i en sådan på fredagskvällen...kanske inte uppmuntrar till vuxenmys precis men...

    SvaraRadera