-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

fredag 9 december 2011

snö, sen slask, sen is...

Neo i höstens mysigaste kläder från Blingo, body stl 74/80 och byxor, lite väl stora iofs men de funkar, i stl 86/92. Bodyn heter Olga baby body blingo forest och byxorna Iwo cuff pants dark violet, så söta på både killar och tjejer! Finns stl 86/92-134/140, bodyn finns i stl 62/68-86/92, finns även en massa annat fint samt underbarfilt i samma mönster. Passa på att fynda dessa underbara plagg på blingos slutspurtrea nu! www.blingo.se eller på lageroutleten i Malmö med start imorgon tror jag det var!...verkligen inte den roligaste perioden på året att klä barnen, men de verkar inte ha ngt emot vädret, som vanligt. Dem klär man ju på ordentligt ;)

Men hur många par vantar kan ett skolbarn egentligen slarva bort på en termin??? herregud det har ju inte varit kallt så länge ju!! Tyr att det blir en tripptill Ullared på söndag så vi kan inhandla en hel hög....

Andra saker som står på listan är ett par tjocktröjor till Neo, teskedar, schampoo med mera. Guud vad ungen växer! Nu putar magen ut under varenda tröja så stl 86, here we come! Stl 80 liksom bara swischade förbi.
Imorgon hoppas vi på att det trista vädret tagit slut så att det blir en vintrig och mysig kväll på Lisebergs julmarknad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar