-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

tisdag 19 juni 2012


Tyskland, packning och alla reor :)

Gick inte att skriva vanlig rubrik idag av ngn anledning :p

Kollat väderprognosen inför nästa vecka i Tyskland - såg ju föga lovande ut...tur att det finns ett inomhusbadland att plaska runt i :)
Så då var det dags att börja packa...svårt när det ska vara sånt där "mellanväder"

...men iaf, mkt blingokläder åkte förstås ner i väskan och då slog det mig att sista juni är sista dagen att boka höstens visning i aug eller september om man bill ha 100 kr extra i rabat, och det vill ni väl, eller hur? Glöm inte kontakta mig så bokar vi ett prel datum! Massor med härliga nyheter när säsongen startar 16/8 och de underbara jeansen hönger med de oxå!

Eftersom jag är hemma och sjukskriven nu blir det inget flängande i affärer efter kläder till minstingen som vuxit som bara den och knappt har några kläder alls nu, så därför har jag varit hänvisad till nätshopping...hittade lite ekologiskt på la redoute till båda pojkarna faktiskt men annars tycker jag det är svårt att handla när man inte kan se och känna på kläderna...så nu väntar jag iaf ivrigt på de få plagg jag beställt! hade fyllt kundvagnen på ellos hemsida oxå men se då försvan alltihop och jag orkade inte göra om det...

Gott om reor nu, men väldigt utplockat eftersom jag tydligen bara fått barn under "babyboomår", och då ryker ju de storlekarna först såklart :p Fast man kanske skulle passa på att bunkra upp inför höst och vinter?

Ska surfa vidare efter mer fint till lillen....sen blir det underbara Sheldon på dumburken  (ja vi har en "burk" fortfarande. är väl dags att ändra på det snart).

Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar