-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

söndag 13 november 2011

Köpenhamn!

Usch vad jag blivit dålig på att blogga! Men nu ska det återigen bli ändring på det....

Varit i Köpenhamn en sväng och bland annat besökt molo-salgen :)

Dubbelt så stort och minst dubbelt så kallt som i våras men massor av fina kläder! Lyckades lägga vantarna på den sista regnbågsfilten annars var det dåligt med sådana i unisexprint. Shoppade den perfekta doppresenten till lilla Alvin oxå - med två fotbollstokiga föräldrar kan det knappast bli fel, haha!


Helt underbara färger - och otroligt mjuk o skön filt från molo!

Gjorde inte en massa fynd men hittade bra kläder till båda grabbarna o det är ju sällan man gör så mkt nöjd iaf. Blev ett besök på Tivolis julmarknad och lite strosande på ströget och dess bakgator samt i Nyhavn innan vi begav oss tillbaka till Sverige.Vi bodde på ett mkt fräscht budgethotell nära fields, så nu har jag varit där oxå. Fields babyshop verkade dock inte finnas längre.
Ja tack - såna här vill JAG ha! men hur snygga hade de inte varit på Tindra till hennes röda kappa från Irak?

Torsdag kväll åt vi en riktigt god middag på väldigt mysiga Vingården, nära laederstraede, den restaurangen kan jag varmt rekomendera! kanonservice o mkt god mat. Och en fantastisk lokal. Vill h ett sånt hus... :P


Vilka fönster...vilken takhöjd...
Lördagens shoppinglunch intogs på den grekiska restaurangen Samos, bredvid faraos cigarrer, bakom kyrkan på Ströget. Vi fick köa för o få ett bord vid halv två, och sedan försöka bana oss väg i den mkt trånga och fullsatta lokalen för o hamna vid vårt bord (behöver jag nämna att vi la ner tanken på buffén direkt?). Inte särskilt rolig lokal, men de hadegjort vad de kunde o stämningen var på topp. Inte undra på det när maten var supergod OCH superbillig! Tack mamma o pappa för det tipset!

Här ligger retaurang Samos - missa inte maten där! (49 dkk för lunch, 79 för middag)

Funkade att ha med barn men sä bör man nog komma redan vid halv tolv så att man slipper trängas. Några barnstolar såg jag dock inte. Men barnmeny osv fanns.

För övrigt hamnade vi förstås i leksaksaffären och bland barnkläderna även inne i köpenhamn trots att vi åkte utan barn, men lite till oss själva blev det iaf!

Hade varit rena julafton för barnen att bara gå in i nyöppnade disneystore, själv såg jag en magisk värld med barnen i centrum...och ett stoooort hål i plånboken ;)
Sååå söta :)
Köpenhamnsresan avslutades med en kväll/natt i Göteborg. så sist men inte minst - Poseidon är på spa -han är tillbaka i november :)


Lyckades fånga neo på bild i flygande fläng som vanligt - i sina nya molokläder! 74 passade överraskande nog perfekt så det dröjer nog lite innan han kan ha 86-kläderna....


Ja nu blev det massor på en gång men jag lovar att bli bättre på outfits of the day. lista loppisar o reor och uppdatera med bilder och erbjudanden!

t.om 17/11 har blingo ta 4 bet för 3 när man beställer via säljare så hör av er om ni är sugna på att handla! 18/11 startar rean o det firar vi med buller o bång hos mig kl 20! Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar