-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

söndag 2 oktober 2011

Köat!Kön igår - början av denKön idag - i väldigt härligt höstväder (som Tindra hävdade var vår, så det var visst inga problem att köpa sommarskor nu!) Gick ganska fort då vi pratade bort och barnen lekte bort minuterna.

Trängsel o vimmel bland kläder o skor i alla möjliga storlekar. Såg antagligen inte ens hälften av vad som fanns.


Blev en hel del köande, men oxå många fina fynd i helgen då det var klädbytardag/barnloppis i Töreboda igår och Skövde idag. Igår åkte vi utan barn, 3 st, vilket var rätt skönt då det tog en evig tid alltihop. Var rätt mysigt att sitta o småprata o dricka varm chocklad inne i värmen på centralskolan igår med Sara och Sara-Sofia dock :) Hittade en hel del klänningar till Tindra (som iofs inte direkt behövde nåt) o lite smått o gott till Neo. Sålde för aningen mer än vad jag handlade för så det var ju skönt, haha.

Idag fick barnen följa med då Lars, precis som alla andra pappor, bestämt sig för o syssla med lite renovering under dagen, Alexis fick dock vara hemma o leka med en kompis så det var inga problem (töser gnäller ju inte när det ska handlas o Neo satt snällt i vagnen - för liten för o fatta att det var tråkigt :P

Fyndade massor av meandi och polarn till minstingen, ett v-smile tvspel, nya ridskor i nästa storlek till Alexis och en leksak till Neo som hållit honom sysselsatt större delen av kvällen iaf! Dessutom blev det stövlar o pumps till mig, och en hummeljacka till maken!

Gick bra mkt fortare i Skövde, så sen blev det macdonalds o efter det lite skoshopping...trodde aldrig jag skulle komma därifrån, Tindra skulle helst prova varenda sko....ramlade över ett ställe med ansiktsmålning när vi letade skor till Neo oxå så det blev en fjäril i ansiktet med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar