-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

onsdag 8 augusti 2012

Funderar du på att dra iväg på en storstadsweekend med familjen men... Bild från Madrid, kopierad från
http://babyccinokids.com...är osäker på vilken stad som skukke funka bäst med barn? Kolla in den här underbara nloggen , snygg layout, cool idé och hir mkt som helst att botanisera bland! Under fliken city guides hittar man massor av matnyttig information.

Bloggen drivs av tre flerbarnsmannor (3-6 barn) som bor i amsterdam, paris och london.

Tar mig en lugn stund framför datorn idag efter att ha städat hela övervåningen, rensat mm inför att fotografen kommer imorgon em. Bara lite i källaren kvar plus badrummen imorgon, skönt! Dessutom har farmor lovat att ta hand om lille vildingen hela dagen så att vi kan koncentrera oss på att styla klart :) Så i helgen kommer huset ut på marknaden - nervöst men spännande!


Just nu vill jag få klart i nya huset, få visningen här avklarad och börja flytta in - men santidigt kliar det i benen efter att komma ut o resa...men eftersom det bär av till Frankrike på jullovet för att fira pappas 70-årsdag så nöjer vi oss med en ev. tripp till Skåne torsd - sönd på höstlovet (jo, lärare jobbar faktiskt mån-ons v 44 :p)
Lekstugan är iaf klar! Fattas bara en brevlåda och en piratflagga som ska upp. Tanken är att huset ska gå i samma färgskala såsmånigom (heslt så fort som möjligt, är allergisk mot den bruna panelen som är nu)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar