-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

torsdag 28 juli 2011

Dags att lista höstens klädbytardagar :)

Börjar med att lägga in kopierad info om bytesmarknad i Axvall, brukar tydligen vara mkt kläder o mkt folk!

Äntligen dags igen!!! BYTESMARKNAD
Äntligen dags igen!!! Nu kan DU FYNDA höst / vinter – kläder/artiklar för barn och tonåringar på BYTESMARKNAD i Axvall ! Lördag 27 augusti kl. 10-13 Axvalls församlingshem Fika finns att köpa! Barn- och tornårskläder, skor, böcker, filmer, leksaker, cyklar, utelek, barnvagnar, bilbarnstolar, sportartiklar, skridskor, skidor mm mm Har DU något som Du vill att vi ska sälja åt Dig? Anmälan senast 23 augusti på mail: axvallsbytardag@telia.com Eventuella överblivna saker/kläder skänker vi till hjälpverksamheten: Slättmissionens hjälpande hand i Stenum. http://www.slattmissionenshjal​pandehand.se/index.php?page=st​art Välkommen! Mammor i samarbete med Svenska kyrkan i Axvall

Ska själv lämna in tänkte jag, det som inte blir sålt får följa med till Töreboda senare i höst.

Har varit en intensiv vecka med Göteborgsbesök, Universeum o Liseberg o så Äventyrslandet i Götene idag (fri entré med Mt-kortet hela juli). Nu ska vi ta det lite lugnt några dag innan jag börjar jobba på måndag...Inser att barnen inte kräver så mkt när de hade roligast på Äventyrslandet (iofs kan det ha berott på att de inte hade varit där tidigare). Tindra hade tur o fick rida med en sväng på en av "riddarhästarna" när det inte var nåt folk där. Alexis hoppade i höet typ 700 ggr o Tindra ville men vågade inte. Skulle hoppa med mig men det slutade båda gångerna med att jag hoppade - men inte Tindra. Alexis åkte linbana men struntade i den där bollen på vatten som man ska springa runt inne i eller vad det är man gör :)

För övrigt håller jag på att leta efter en hel, men äldre Urban jungle eller Phil and teds för max 1500 som man kan ha i skogen här hemma, har kommit på att Emmaljungan e rätt så tung på en-timmas-promenader i skogen...Svårt att hitta en med ställbart handtag men svängbart framhjul verkar man kunna få för det priset iaf....Måste bara sälja de vagnarna som ska fixas till först...har ju redan köpt en retro från 72, var ju liksom omöjligt att motstå en exakt likadan som maken o hans syskon färdades i som små ;) Så om nån behöver slit-o-släng-vagnar, säg till! Har tre till salu!

Nu ska jag soooova - helt slut o borde kanske försöka vända tillbaka dygnet INNAN jobbstarten på måndag *s'

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar