-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

måndag 18 juli 2011

Vem kan vara på dåligt humör när man ser de här lyckliga ansiktena??
Efter en riktigt trist o regnig förmiddag med massor av motgångar (som t.ex en en levererad, men trasig barnvagn), struntade vi i disken o tog bilen till Falköping och Odenbadet. I Falköping sken dessutom solen, så efter ett par timmar på badhusetblev det en sväng på stan o lite Kinamat. Fyndade en klänning till Tindra och en "dagiströja" till Neo på Lindex, som verkar ha lagt ner det här med att kopiera Molo och gått över till att kopiera Kik Kid, bland annat med gröna och lila heldressar.

Neos badbyxor på bilden är såna där "blöjbadbyxor" från Ullared (ja, de finns i boxerformat ;) i stl 74 och fortfarande för stora...velade länge mellan 68 och 74 men min erfarenhet säger mig att när ni står där o ska välja, ta den mindre storleken....Neo hade halva bassängen i bak i början, men nu börjar han fylla ut dem hihi. Tindra har fått baddräkten i present av farmor.


Nu tar jag kväll!

2 kommentarer:

  1. Trist med vagnen men mysigt med familjedag:) Vi åkte från Hjo till Falköping en gång men då var mycket stängt pga reparationer men ändå tog de fullpris så då åkte vi till Skövde för det blev inte så mycket dyrare...

    SvaraRadera
  2. ok, jag är inte så förtjust i Skövde, vi hade ju bara de små med oss o de är för mesiga för rutschkanorna o Tindra e lite stor för bebispoolen och undervisn.bassängen är oftast stängd tycker jag.... Eftersom ingen av dem gillar att åka rutschkana brukar det bli Skara eller Falköping. Gillar när man kan ha koll på alla samtidigt trots olika åldrar ;)

    SvaraRadera