-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

tisdag 11 januari 2011

Hej på er!

Fortsätter att göra mitt bästa för att hålla löftet om minst ett inlägg/dag. Idag damp villervalla setet till Neo ner i lådan, och ett par matchande strumpor hittade jag på Lindex igår. Maken sa häromdan att jag skulle passa på att shoppa när det är rea - det skulle han aldrig ha sagt! Kom hem med ett vårset till Tindra från KappAhls rea, så tufft! och en turkos hoodie till Alexis. Hm, ja, jag gillar turkost på grabbarna..och faktiskt så hittade jag ett par underbara jeans till mig själv oxå! dock inte på rea...Letar vidare efter kameran och tänkte lägga ut lite mer på Tradera, men nämner först här vad jag har till salu om ngn är intresserad.

* Svart didriksson overall stl 90, ngt sliten, framförallt i benslut och på reflexerna. Didriksson är stora i storleken, provade den på min dotter som nyss fyllt fyra och är ca 104 cm lång och i normala fall drar 110, hon kunde ha den men tyckte att den kändes lite trång (men då hade hon klänning under).

* Blå/svart wave overall stl 98/104, ngt MINDRE än Didriksson i stl 90, jättefint skick. Har en döskalle på oxå.


* Me and I t-shirt stl 74/80 m stjärnor

* Pop jeansshiorts stl 68 jättefint skick, stora i storleken! Funkar säkert jättebra ihop med meandi-tröjan i 74/80

* Katvig flicktröja stl 92

Bilder kommer om det finns intresse för plaggen

Ha det!

2 kommentarer:

  1. Tove Carlshamre Arvidsson14 januari 2011 14:17

    Vad är det för katvigtröja och vad vill du ha för den? :)

    SvaraRadera
  2. typ lite rosaaktig med appleprint tror jag d heter? D klassiska...stl 92...kan lägga upp en bild på fb-sidan senare idag. Den är lite sliten, så 50 kr kanske?

    SvaraRadera