-bloggen om barnmode, barnvagnar m.m!

onsdag 12 januari 2011

katvig!

Har fyndat matchande katvig-leggins till de två minsta, skojigt! Det blir fint på dem tror jag.

För övrigt känner jag mig lite allmänt vinterdeppig, det är för blött för att åka pulka, för snöigt o slaskigt på samma gång för att åka skridskor och ingen lekpark har vi här i ullervad heller...vistt kan man göra roliga saker inne med barnen oxå men då kommer det där dåliga samvetet för städningen smygande och så går man runt med dammsugaren i högsta hugg med lillen i famnen istället medan barnen snällt leker med sina femtielva julklappar :)

Jag vill ha en park att gå till! Tänk om de kunde ta tag i den här kommunen och satsa lite på barnfamiljerna?! Rusta upp Karlsholme och bygg ut lekplatsen, som visserligen är fin, men liten, fler bänkar (det hade varit smart att placera den närmare caféet), kanske skulle det kunna finnas en liten djurpark typ barnens zoo oxå? (arbetstillfällen!) Titta på Nolhaga i Alingsås osv...Anlita Da capo för att göra parken riktigt fin så vi har ngt att vara stolta över och använd vattnet för 17!
Och så hade det ju inte varit helt fel att ha en lekpark här i Ullervad som man kunde PROMENERA till....nu hoppas vi innerligt att kyrkan tar sig an detta eftersom kommunen struntar i det trots MASSOR av barn och generationsskifte i området...suck.

Ajaj..ursäkta negativiteten...positivt är iaf att vi åker ut till Malene och lilla Malte imorgon och hälsar på - Neo måste ju oxå få träffa lite lekkamrater!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar